kaikki kategoriat

Yrityksen profiili

Etusivu> Tietoa meistä > Yrityksen profiili

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd

Hunan Icemedal Refrigeration Equipment Co., Ltd. on perustettu vuonna 2019 ja on erikoistunut teollisuuden kylmälaitteiden valmistukseen. Olemme moderni teollinen tuotantoyhtiö, joka yhdistää tuotekehityksen, valmistuksen, myynnin ja palvelun ja joka on sitoutunut kylmäketjujen etuvarastojen, matalalämpöisten elintarvikkeiden jalostus- ja lajittelupajojen, pikapakastus- ja tuoreen säilytyslaitteiden sekä tuotannon tekniseen tutkimukseen ja kehittämiseen. älykkäistä kylmälähteistä, hiutale jäätä koneet, jääpalakoneet, putki jäätä koneet, estää jäätä koneita ja muita tuotteita.

Tieteellisiin ja teknologisiin innovaatioihin perustuen ICEMEDAL on ottanut käyttöön kansainvälisen edistyneen valmistusteknologian luodakseen standardoituja, älykkäitä ja modernisoituja tuotantolinjoja. Kaikki valmistamamme laitteet ovat läpäisseet useita kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​testauksia ja sertifiointeja, ja niillä on useita patentteja. Tuotteitamme käytetään laajalti kylmäketjulogistiikan kuljetuksissa, lämmönpoistossa vihannes- ja hedelmäpelloilla, elintarvikejalostuksessa, vesituotteiden jalostuksessa, kemianteollisuudessa, betonin sekoituksessa, kaivoksen jäähdytyksessä ja muilla aloilla.

ICEMEDAL on rakentanut täydellisen johtamisjärjestelmän ja ottanut käyttöön AMMATTIMAISEN, KATTAVAN ja ONE-STOP -johtamismallin sekä luonut edistynyttä teknologiaa, korkealaatuisia tuotteita ja asiantuntijapalveluita. Perustamisestamme lähtien olemme solmineet strategisia kumppanuuksia monien yritysten kanssa, ja tuotteitamme on viety yli 130 maahan ja alueelle, kuten Afrikkaan, Lähi-itään, Kaakkois-Aasiaan, Australiaan ja Etelä-Amerikkaan.

Noudatamme yritysfilosofiamme 'INTEGRITY, WIN-WIN, NAUTI ELÄMÄSTÄ' ja 'Keskity brändimme rakentamiseen, markkinoiden voittaminen ammattitaidolla'. Laadukkaiden laitteiden ja palvelujen luomiseksi kokosimme monia nuoria, kunnianhimoisia ja kokeneita ihmisiä, muodostimme ammattitaitoisen T&K-TIIMIN, PALVELUTIIMIN ja TUOTANTOKUKSEN. ICEMEDAL kohtaa mahdollisuudet ja haasteet, ja se on omistautunut palvelemaan asiakkaitamme ammattimaisella ja tarkalla tekniikalla, joka on täynnä innostusta, monipuolisia kehitystavoitteita ja win-win-kehitystrendiä.

MEIDÄN FACTORY

MEIDÄN JOUKKUE

Kuumat kategoriat

0
Kyselykori
    Kyselykorisi on tyhjä